KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Süleyman Demirel İlkokulu

Mrt

Onikişubat ilçesi Beyza Okullarının düzelemiş oldugu Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında okulumuz 2/C sınıfı öğrencimiz Ahmet Mete SAYKIN "EQUİLİBRİO" oyunu dalında ilçe birincisi olmuştur. Yine 2/C sınıfımızdan Firdevs CİK ise "QBİTZ" oyunu dalında ilçe ikincisi olmuştur. Okulumuzda derece yapan diğer öğrenciler ise Eslem Ayten TOLU, Büşra Ezgi ERAFŞAR ve Mustafa GÖK e okul müdürümüz Selim KUMAK tarafından madalya verildi.

Nis

6 Şubat 2023 günü 04.17'de yaşadığımız büyük deprem felaketi dolayısıyla, bizleri yalnız bırakmayan, her türlü desteği sağlayan  İstanbul Ataşehir Ata İlkokulu personeleri okulumuzu ziyaret ederek acılarımızı paylaştılar. Ziyaretinden dolayı kendilerine, destek veren Ata İlkokulu personellerine, öğrencilerine ve velilerine çok teşekkür ediyoruz.

Nis

6 Şubat Deprem felaketinden dolayı ara verilen eğitim öğretime; İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf KAHRAMAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem ÖZTÜR ve Halit DEMİTAŞ, yerel ve ulusal basın mensupları, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin coşkulu katılımları ile yeniden eğitim öğretime başlandı.

Nis

06.02.2023 tarihinde meydana gelen ve Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere tüm bölgeyi etkileyen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Ayrıca depremde vefat eden; okulumuz öğretmen, öğrenci  ve velileri, bunların yakınlarına da Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar ve geride kalanlara sebr-ı cemil diliyoruz. Rabbimiz aynı acıyı, çaresizliği bir daha yaşatmasın inşaallah.

Kas

"GELECEĞİ NEFES OL" çalışmaları kapsamında okulumuz öğrencileri de fidan dikme etkinliğine katılarak destek verdi. Okulumuz 2/E sınfı öğretmeni Hatice Kübra GEREK ve 4/B sınfı öğretmeni Songül Hülya GÖK ve öğrencilerinin katıldığı etkinlik coşkulu şekilde yapıldı. Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk COŞKUN, büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanları, daire amirleri ve Tema vakfı başkanında katıldığı etkinlik bayram havası eşliğinde gerçekleştirildi.

Kas

ATATÜRK'ÜN 84. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA OKULUMUZDA ANMA PROGRAMI YAPILDI. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLAYAN ANMA PROGRAMI, ÇEŞİTLİ KONUŞMA, ŞİİR OKUMA, MARŞ VE  GÖSTERİLER YAPILDI.

Kas

Cumhuriyetin 99. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda kutlama yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan kutlama, çeşitli konuşmalar, şiirler ve gösteriler yapılarak coşkulu bir şekilde kutlama yapıldı.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMASI YAPILDI.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı toplantısı öğretmenlerin katılımı ile yapıldı.

Kadına yönelik şiddete karşı birlikte mücadele ediyoruz.

Haz

OKULUMUZDA 4-F SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILDIĞI ULUSLARARASI OKUMA BECERİLERİNİ ARAŞTIRMA PIRLS 2021 UYGULAMASINA KATILDILAR

UYGULAMA ÖNCESİ OKULUMUZU ZİYARET EDEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ENVER GÖKŞEN ve İL MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ

ÖĞRENCİLERİZE KATILIM BELGELERİNİ TAKDİM ETTİLER.

May

İlkokul 4'üncü sınıf ile ortaokul öğrencileri için 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin sınavla değerlendirilmesi durumu, öğrencilerin tercihine bırakılmıştır.

Öğrencilerimizin sınav durumu ile ilgili  aşağıdaki formu doldurması hususunda rica ederiz.

2. Dönem Not Tercihi

Nis

OKULUMUZ 4-C SINIFI ÖĞRENCİLERİ HAZIRLADIKLARI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE RAMAZAN SEVİNCİNİ EVLERİNDE YAŞIYORLAR

TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUZ

Mrt

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn Ahmet AKKÜNCÜ ve ölçme değerlendirme uzmanları Okulumuzu ziyaret ederek, Uluslararası PIRLS Sınavlarına katılacak öğrencilerimize kitap hediye ettiler.

Okulumuzda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen heyet öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Pirls konusunda bilgilendirmede ve tavsiyelerde bulundular.