KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Süleyman Demirel İlkokulu

Mrt

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunda büyük rol oynayan kahramanlarımız Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı karikatür kitaplarıyla yeniden hayat buluyor. Necip Fazıl Kısakürek Kültür merkezinde Yapılan törenle öğrencilere karikatür dağıtımı yapıldı. Törene ilçemizi temsilen 3-B Sınıfı öğrencilerimiz katıldı. Kendilerine kitap setleri ve kupa hediye edildi.

Mrt

Okulumuz 4-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Hatice Kübra Gerek Poyraz rehberliğinde ördükleri Atkıları yetim çocuklara ulaştırmaları için İHH Kahramanmaraş Şubesine teslim etti

Mrt

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Enver Gökşen Okulumuzu ziyaret etti.

Okulumuzda yapılan hibrit eğitim ile ilgili bilgi alan Müdürümüz çalışmalarımızda başarılar diledi.

Haz

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Ders Yılı Sonu Öğretmenler Kurulu toplantısı Covid-19 salgını süresince alınan tedbirler kapsamında uzaktan eğitim şeklinde yapıldı.Uzaktan eğitim sürecinde  emeği geçen tüm öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz.

Nis

Tüm dünyada etkisini gösteren Korovavirüs salgını nedeniyle eğitime bir süredir ara verildi. Bu yıl Ulus olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı'nı evde kutladık. Yaptıkarı güzel çalışmalardan dolayı tüm öğrenci , öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz. #EVDE HAYAT VAR # 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Nis

Ülkemizde yaşanan KOVİD-19 salgını nedeniyle alınan önlemlerden biri de okulların zorulu tatil edilmesidir. Bu süreçte öğretmenlerimiz ve öğrenciler eğitime EBA üzerinden uzaktan eğitimle devam ettiler.  Ayrıca öğrenciler evde hem derslerini aksatmamak için çalışırken hem de çeşitli etinlikler yaparak süreci en verimli şekilde geçirmeye çalıştılar. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlıklı günler diliyoruz.

Mrt

Onikişubat ilçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut ve Şube Müdürü Hacı Emre Gökşen okulumuzda yapılan dezenfekte uygulamasını yerinde gördüler. Okulun bölümlerini gezerek  yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

KAHRAMANMARAŞ 1. DERECE DEPREM KUŞAĞINDA YER ALMAKTADIR. BU NEDENLE OLASI BİR DURUMA KARŞI OKULUMUZDA TATBİKAT DÜZENLENDİ.

Mrt

3/C sınıfının öğrencileri kendi elleriyle ördükleri atkıları, soğuk hava koşullarında yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla Elazığ depreminde evleri hasar gören ve Kovancılar'da konteyner kentte kalan çocuklara Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Mehmet Zeki MISIR tarafından dğıtıldı. Katkısından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Geleceğimi Şekillendiriyorum Mesleğimi Seçiyorum" projesinde bu ay 3/C ve 2/B sınıflarının konukları ilk olarak  Eczacı Erkan KOÇAK, 2. hafta İnşaat mühendisi Mustafa TAŞÇI, son olarak Kahramanmaraş Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre KAÇAMAZ ve Nilüfer GÜZEL'di. Öğrencilere meslekleri hakkında bilgiler vererek keyifli ve bilgi dolu anlar yaşadılar.

Şbt

2/B VE 2/C  sınıfları Çevre Bilinci ve Sorumluluk projesi kapsamında Temiz Bahçe Temiz Oyun etkinliği düzenledi.

Şbt

3/C sınıfı öğrencileri Kahramanmaş'ın kahramanlarını tanıyoruz etkinliği düzenledi.

Şbt

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 100. yılı olması dolayısıyla sosyolog, yazar Rabia KARAGÖZ okulumuz 3ve 4. sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek söyleşi yaptı.

Şbt

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı kısa bir moladan sonra  2. Dönem öğretmenler kurulu toplantısı 03.02.2020 Pazartesi günü 14.30 da toplantı salonunda tüm öğretmenlerin katılımıyla yapıldı. Yeni bir başlangıç olan 2. dönemin hayırlı olması temenni edildi.

Ock

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında 1. Dönemi bitirerek kısa bir molayı hak ettik. Yarı yıl tatilinde de boş durmayıp hem etkinlik yapmaya hem de konu tekrarları yaparak öğrendiklerimizi unutmamaya özen göstermeliyiz.