KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Süleyman Demirel İlkokulu

Ock

KADEP kapsamında bu dönem temamımz olan  SAMİMİYET konusunu öğrenciler kendi yaptıkları kuş evlerini asarak hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Ock

Geleceğimi şekillendiriyorum mesleğimi seçiyorum projesi kapsamında 3/C ve 2/B sınıfı öğrencilerine meslek tanıtımı günleri yapıldı. Bilişim Sistemi Mühendisi Şafak TURNA,Elektrik Elektronik Mühendisi Fatma FİRİŞ, Avukat Ayşe KISACIK ULUSOY ve Hacı Mehmet ÖZBOSTAN öğrencilere meslekleri hakkında bilgi verdiler.

Ara

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan PAKSOY  Okulumuzu ziyaret ederek hem öğretmenlerimizle bir araya geldi hem de okulumuzda Özel Eğitim sınıfını ziyaret edip öğrenciler hakkında bilgi aldı.

Ara

Okulumuz 3/C ve 2/B sınıfı ' GELECEĞİMİ ŞEKİLLENDİRİYORUM MESLEĞİMİ SEÇİYORUM' projesi gerçekleştirerek meslek tanıtımı günleri yaptı.Endüstri Mühendisi Mehmet SUYABAK bu ay konuk olmuş ve mühendislik mesleğini tanıtmıştır.